9 kommentaari

D
dish  /   08:46, 24. dets 2013
Muhe jutt. Esiteks eesti-ameerika kalkunisöömise võrdlus, Teiseks jõuluõhtu kirjeldus. Kolmandaks pilkupüüdev pealkiri. See kõik näitab, et oled lisaks fotograafiale ka lõbus ajakirjanik. Armas Ave, soovime sulle ja su perele häid Jõule kogu kommentaatorikollektiivi poolt!
E
eesti  /   12:53, 21. dets 2013
hane-kasvataja.Selle teema on kirjutanud debiilik.
P
Piret  /   09:34, 19. dets 2013
Teab keegi miks peab hane soolvees nii kaua leotama, esimest korda kuulen..kas nii tuleb mahlasem?
  /   14:45, 18. dets 2013
Pole kunagi kuulnud, et olemas on 100 kilone kalkun! See on vaga ule paisutatud ja ega keegi ei kasi seda kalkunit suua kui ei taha. Vaba valik.
J
Jana Lind  /   08:59, 18. dets 2013
Kel rinnad - kel munad
A
aitäh ilusa  /   23:54, 17. dets 2013
jutu eest, kena et oma linde,oma tuttavaid matate nagu ikka omakseid.
M
Manda  /   23:35, 17. dets 2013
Saja-kilosed kalkunid?! ... Ja "possumid".
A
aitäh, Ave Maria  /   20:30, 17. dets 2013
mõnus lugemine oli :)
S
süstitud soolvesi  /   19:58, 17. dets 2013
sama siin. ka eesti tootjad on selle nipi ära õppinud ja müüvad õrnsoolatud kanafileed

Päevatoimetaja

Gerly Mägi
Telefon 51993733
gerly.magi@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis