Toitumise ja toidu valmistamise koolitused

"NÄMM-NÄMM!": marineeri muskaatkõrvitsat, see pole nii hapu!

Õhtuleht.ee, 12. detsember 2013 15:36

9 KOMMENTAARI

m
manu on/ 13. detsember 2013 22:29
j
jörm küllkõrvits pole ju hapu eh köögiliisad, oleneb palju äädikat on pandud/ 13. detsember 2013 19:29
m
Malle Erilaid/ 13. detsember 2013 14:37
Mina küll ei tea ühtegi kõrvitsa sorti, mis oleks olnud kasvanud hapud, aga võib+olla Belgias on mine sa tea neid aretatud uusi maailma sorte!?
m
Maali/ 13. detsember 2013 13:36
Ükski kõrvits pole hapu! Marinaad on just nii hapu kui Sa ise teed.
k
Kuidas teie kõrvitsasalatit teete?/ 13. detsember 2013 12:20
Mina panen tükeldatud kõrvitsad ööseks hapu vee sisse, siis hapu tõmbab juba kõrvitsasse. Hommikul keedan, lisan suhkru ja nelgi, hapusust enam pole vajagi. Ja, et külmkappi, nagu videos näha oli??? Kuuma asja ei tohi ju külmkappi panna!
n
No tõesti!?/ 13. detsember 2013 12:12
Ma teen kõrvitsa salatit ,panen hapuks tegemiseks veidike äädikat või sidruihapet.
v
võiks / 13. detsember 2013 09:46
võiks teada anda, milline kõrvitsasort on hapu. Kui selliseid leidub, pole ju vaja head materjali äädikaga rikkuda.
m
minna/ 13. detsember 2013 09:40
ma pidin sama küsima, et mis ajast kõrvits hapu on?? hapuks teeb ikka see kõrvitsa, kes liialdab äädika või sidrunimahlaga. Mulle näiteks meeldib teha sidruniga ( sobib ka sidrunihape) hoopis kõrvitsat ei jää nii terav hapu on palju mahedam.

i
issver/ 12. detsember 2013 19:34
Ma kuulen esimest korda,et kõrvits on hapu.