Vaja läheb: 2 porrut, 56keskmist porgandit, 1 keskmine lillkapsas, 100 g lõuna?eesti tangu, 0,5 kg värsket põlduba, 700?800 g pehmet suitsuribi, 4?5 keskmist kartulit, kaks peotäit nõgeseid, maitserohelist, serveerimiseks keedetud vutimune ja hapukoort.

Valmistamine (aega kulub 45?50 min): Põldoad koos kaunadega eraldi keeta, tükeldatud porru ja porgandid pannil võiga hautada. Suitsuribi panna keema koos kartulikuubikutega. Kui kartul on poolpehme, lisada lillkapsaõisikud, põldoad ja porru-porgand. Viimasena lisada supisse kuuma veega ülevalatud nõgeselehed. Supp maitsestada soola ja pipraga, serveerimiseks kasutada hakitud maitserohelist ja keedetud vutimunalõike.

Jaga artiklit

0 kommentaari

Päevatoimetaja

Triinu Laan
Telefon 51993733
Triinu.laan@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis