Elu

Lõuna-Eesti parim – Nõiariigi nõgesesupp 

Kaja Roomets, 27. august 2007, 00:00
Vaja läheb: 2 porrut, 56keskmist porgandit, 1 keskmine lillkapsas, 100 g lõuna?eesti tangu, 0,5 kg värsket põlduba, 700?800 g pehmet suitsuribi, 4?5 keskmist kartulit, kaks peotäit nõgeseid, maitserohelist, serveerimiseks keedetud vutimune ja hapukoort.

Valmistamine (aega kulub 45?50 min): Põldoad koos kaunadega eraldi keeta, tükeldatud porru ja porgandid pannil võiga hautada. Suitsuribi panna keema koos kartulikuubikutega. Kui kartul on poolpehme, lisada lillkapsaõisikud, põldoad ja porru-porgand. Viimasena lisada supisse kuuma veega ülevalatud nõgeselehed. Supp maitsestada soola ja pipraga, serveerimiseks kasutada hakitud maitserohelist ja keedetud vutimunalõike.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
online@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

+372 666 2233
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee