Eestlased hakkasid ameeriklaste toidulauale valmistama peekoni maitsega juustu (1)
, 18. märts 2021 18:35
PEEKONILAADNE TOODE: Capo näeb välja nagu juust ikka, kuid maitselt on see kaks ühes.Foto: Aldo Luud
Tartumaal asuva farmi juust maitseb nagu krõbe peekon munaga, kuigi selles ei ole ühtegi tükki sinki ega tilka maitsekontsentraati. Oma töö teeb ära Hollandis aretatud bakter.
Kambja vallas Talvikese külas asuv Andre juustufarm on oma hõrgutistega jala ukse vahele saanud nii Euroopas kui ka Ameerikas. Nõnda jõuliselt, et muskaadimaitselisel Muscil ei õnnestu kuidagi üheksakuuseks laagerduda. See müüakse enne lihtsalt maha. Peekonjuust Capo on aga nõnda uus toode, et ka kõige vanem selle sordi kera pole riiulil üheksat kuud veel lebada jõudnud.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
1 KOMMENTAAR