Eesti uudised

Eestlased hakkasid ameeriklaste toidulauale valmistama peekoni maitsega juustu (1)

Arvo Uustalu, 18. märts 2021 18:35
PEEKONILAADNE TOODE: Capo näeb välja nagu juust ikka, kuid maitselt on see kaks ühes.Foto: Aldo Luud
Tartumaal asuva farmi juust maitseb nagu krõbe peekon munaga, kuigi selles ei ole ühtegi tükki sinki ega tilka maitsekontsentraati. Oma töö teeb ära Hollandis aretatud bakter.

Kambja vallas Talvikese külas asuv Andre juustufarm on oma hõrgutistega jala ukse vahele saanud nii Euroopas kui ka Ameerikas. Nõnda jõuliselt, et muskaadimaitselisel Muscil ei õnnestu kuidagi üheksakuuseks laagerduda. See müüakse enne lihtsalt maha. Peekonjuust Capo on aga nõnda uus toode, et ka kõige vanem selle sordi kera pole riiulil üheksat kuud veel lebada jõudnud.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

14.03.2021
MÕNUS VAHEPALA: mahlane singi-juustukeeks
19.02.2021
MÕNUS SUUPISTE | Kaalikakangid sinepi ja juustuga
24.02.2020
TEE OMA VASTUVÕTT | Suupistevaagen, mis valmib 40 minutiga

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee