Jõulud | Sisuturundus

MÕNUS RETSEPT | Kerge ja lihtsasti valmistatava jõuluprae toob sinuni Kikas! 

Kikas, 16. november 2020 08:30
Kui eelistad rasvasele jõulupraele midagi veidi kergemat, siis on Kikase kanalihast jõulupraad täpselt sinu jaoks.

Kikase ahjuvalmis lihatooted on palju rohkem kui lihtsad lihatooted. See on summa teadmistest, kõrgväärtuslike toidutoorainete ostust, valitud lihadest, kuni lõpptoote viimistluseni, mis tipneb teadmistega kohalikest ja rahvusvahelistest tootmistehnoloogiatest ja maitse-eelistustest! Kikas, see on korralik kõhutäis!

Kikase ahjuvalmis lihatooteid iseloomustab värske ja harjumuspärane puhas maitse ja lõhn, sametine suutunnetus, kõrge kvaliteet ja valkude ning mineraalainete sisaldus.

Kui mõtled, et liha grillimine ja küpsetamine on vaid suvine teema, siis pole see teps mitte niimoodi! Kikasel on talvised grillitooted ja ahjuvalmis maitsestatud lihad, mis sobivad ideaalselt talveõhtutesse ja ka jõululaupäeval söömiseks.

Anname ka ühe mõnusa retsepti:

Koostisained:

700 grammi (1 karp) ahjuvalmis Kikase kanaliha
400 grammi türgi ube
1 sidrun
must pipar, sool

Valmistamine:

1. Eelsoojenda ahi pöördõhuga 180 kraadini (200 ilma pöördõhuta) ja küpseta karbis 30 minutit.

2. Seejärel pane ahjuplaadile puhastatud oad ja viilutatud sidrun, maitsesta soola ja pipraga. 

3. Tõsta kanaliha küpsetuskarbist küpsetusplaadile sidruni kõrvale ja küpseta veel umbes 15-20 minutit, kuni oad ja kana on valmis. 

Kanaliha on juba maitsestatud ja sellele soola ning pipart lisama ei pea.

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee