34 kommentaari

B
Boooo  /   01:25, 20. mai 2017
Hullumeelne, kohalikud murunäksijatest märsilohistajad ehk hipsterid saavad ju südamerabanduse kui sõrgu-sabasid näevad.
K
kurb  /   00:06, 20. mai 2017
vana turg oli nagu osa okupatsiooni muuseumist, mida seal küll kõike ei olnud. Nüüd on turust saanud koht nagu enamikud kaubanduskeskused, tegellikult kahju isegi.
1
100%  /   03:23, 20. mai 2017
Kahju ;/
K
kahju jah  /   13:17, 20. mai 2017
kõik oli odav, aga nüüd kallim, kui Nõmme turul.
U
Uho, gorlo, nos  /   23:44, 19. mai 2017
Sellest koosneb vorst.
T
tiia  /   21:52, 19. mai 2017
Huvitav, et eesti värske räim 2.50 € kilo. Väga kallis../. Pärnus 1.50€. Praegu ka räimepüüdmis hooaeg.
M
Mjahh  /   06:40, 20. mai 2017
Kohamaksud läksid kallimaks, tartlased tahavad oma investeeringud ruttu tasa teenida.
Nii mõnigi kaup peale räimede oli kallimaks läinud, seda eriti II korrusel.
K
Kas ameerika sõjaväelased on  /   21:13, 19. mai 2017
siis seal või
  /   22:11, 19. mai 2017
lasnamaikilased.
E
Et tahaks  /   21:05, 19. mai 2017
tähelepanu juhtuda et ainagi ennem myyjad varastasid nii mis jaksasid.
  /   21:04, 19. mai 2017
Seasabad on delikatess.
J
Jan  /   20:51, 19. mai 2017
Kahjuks ei midagi erilist, lihtsalt tellitud pala
R
Raivo  /   19:55, 19. mai 2017
Aga kellele se selge liha siis läheb?
  /   16:51, 20. mai 2017
müüki ikka, aga seda saab igalt poolt, sabasid ja sõrgu ei müü kõik müügikohad.
J
jälle  /   19:52, 19. mai 2017
on granaatidega hakatud loomi tapma - peale sabade, peade ja jalgade muud järgi ei jää. See oli vene ajal ka nii.
  /   16:59, 20. mai 2017
Ära virise, see kõik on hea kraam, eriti neile, kellel liigesed toitu vajavad taastumiseks. Vene ajal ei hakatud neid päid ja jalgu transportima, sest liiga odav kraam mööda ilma vedamiseks ja nii jäigi kohalikule ostjale.
P
proovilause modele, mida enne läbi ei lastud  /   16:59, 20. mai 2017
Liha saad igast poest, aga see tüütab ka ära.
L
liha  /   19:23, 19. mai 2017
oli leti all
  /   19:49, 19. mai 2017
elav liha..
  /   18:47, 19. mai 2017
saba ja sõrad aga kus liha on
S
sea hääl ja saba ning sõrad jäävad meile  /   18:46, 19. mai 2017
aga kõik muu haitub õhku
E
ei   /   18:43, 19. mai 2017
seda avrestatakse vist selle eest kui mitu uudist sa teiste fb jõuad tõmmata
  /   18:41, 19. mai 2017
Hall sült ja ähmane kohvi.
  /   17:01, 20. mai 2017
Kehv tegija, kui sült on hall.
J
jess  /   18:41, 19. mai 2017
sain Sigwari letist suitsutatud seajalga. Sellisel aastaajal seda nagu naljalt ei leia. Õlle kõrvale jube hea järamine. :)
J
jaan  /   18:39, 19. mai 2017
õhtuleht, ma saan olla lehe toimetaja.
L
Leemekulbi liigutaja  /   18:21, 19. mai 2017
Kas veisepõske ka on?
N
no  /   18:09, 19. mai 2017
on ikka "kirjaoskaja ajakirjanik", mitte rupsi ei ole see millest kirjutada tahtsid vaid rupski!
S
see on  /   18:31, 19. mai 2017
nii igapäevane, et paneb juba muigama. Kui palju on pealkirjades vigu! Mind huvitab, kuidas ajakirjanikke tööle võetakse? Kas tööle võtmise eelduseks on kirjaoskamatus?
E
Ehh  /   06:53, 20. mai 2017
Ega selle sandipalga eest, mis lehe omanik maksab saagi ametisse kirjaoskajaid, saadaksegi selliseid algkooli ja gümnaasiumi vahepealseid.
O
olge moodsad!   /   17:09, 20. mai 2017
Kirjaoskuse nõudmine on rassistlik. Eesti keel riigikeelena on rassistlik väikerahva kius immigrantide vastu.
N
no mine nüüd  /   09:40, 21. mai 2017
Inimestel on arvutid. Ei pea kodunt jalgagi välja tõstma, et mingit tekstikest kusagilt tõlkida või nupukest kribada. Selle artikli kirjutamiseks poleks küll vaja olnud sinna turule minnagi, kui ise poleks tahtnud.
L
Luoma  /   17:51, 19. mai 2017
Täna oli avamine. Kutsetega. Pööbel eraldi.
L
leida sabasid ja sõrgu  /   17:43, 19. mai 2017
ning kered sõidavad siis brüsselisse nii nagu vanasti moskvasse:-))

Päevatoimetaja

Teet Teder
Telefon 51993733
teet.teder@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis