5 kommentaari

J
Juhan.  /   16:34, 21. apr 2017
Piim ei lähe hapuks sest see on ülejahutatud ehk külmutatud.
A
ARVAJALE  /   10:56, 20. apr 2017
100% nõus. Tänast piima ei ole isegi võimalik hapendada. Ma ei räägi poest ostetud piimast vaid ikka toorpiimast. Kõik need söödalisandid mis loomadele sisse söödetakse mõjutavad ka lõpptoodangut. Vanasti panid purgi pliidaservale ja hommikuks korralik hapupiim, nüüd aga mingi haisev vedelik mille haisust ei saa mitu päeva lahti. Selline on see kosutav piim tänapäeval.
A
arvamus  /   10:21, 20. apr 2017
See mida piima nime all müüakse, pole ju piim vaid keemia...
N
noo jahh  /   11:35, 20. apr 2017
gluteenivaba piima meie tootjad teha ei tahagi.
T
teine pool  /   10:05, 20. apr 2017
tesel poolel on laktoositalumatus

Päevatoimetaja

Telefon 51993733
online@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis