Kui moosikeetmishooajal tahaks klassikalistele maitsetele vahelduseks midagi krehvtisemat, tasub proovida Treppoja Sahvri hoidistesarja.

Mõne aasta eest eesmärgist mitte kodust toorainet ära visata alguse saanud hoidistesarjas leiab praegu viis erinevat toodet: Sibula maiuse, Terava Tšilli maiuse, Kõrvitsa-mädarõika maiuse, Apelsini-tšilli maiuse ja Mädarõika äkise.

Kuid ettevaatust maiasmokad – need pole saia ja piimaga söömiseks mõeldud maiused, vaid pigem kasutamiseks soolaste toitude täiustamiseks ja lisandiks.

Näiteks sibulamaiust tasub proovida pasteediga, mädarõigast hakklihatoitudega ning Apelsini-tšilli maiusega küpsetatud kala viib kindlasti keele alla. Ning miks mitte kõiki neid määrida lõunapausi ajal maitsemeelte elavdamiseks ka leivale.

Eksootiliselt eestimaiseid tooteid tasub küsida ökopoodidest ja taluturgudelt või tellida otse internetileheküljelt maakaup.ee.

Jaga artiklit

0 kommentaari

Päevatoimetaja

Piret Sarv
Telefon 614 4094
Piret.Sarv@ohtuleht.ee

Õhtuleht sotsiaalmeedias

Õhtuleht Mobiilis